2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FSB SE OGLASIO POVODOM MEČA OFK BEOGRAD-BSK BORČA: „Romantičari“ još uvek nisu šampioni!

Objavljeno: 03.06.23 u 22:20

Ništa još uvek nije rešeno

Fudbaleri OFK Beograda slavili su danas službenim rezultatom 3:0 protiv BSK Borče, koja se nije ni pojavila na utakmici. Sudijska trojka je izašla na teren u zakazanom terminu sa „Romantičarima“ i nakon što je bilo jasno da se gosti neće pojaviti, donele su konačnu odluku da dodele pobedu domaćinu.

Ovom pobedom, OFK Beograd je postao šampion Srpske lige Beograd ili bi bar tako trebalo da bude? Sada su se oglasili iz Fudbalskog saveza Beograd, kako bi razjasnili ovu situaciju, rekavši da „plavo-beli“ još uvek nisu zvanični šampioni, dok se ne utvrde „pravi“ razlozi zbog kojih fudbaleri iz Borče nisu doputovali na meč 30. kola.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Saopštenje prenosimo u celosti:

Obzirom na to da ekipa FK BSK Borča nije došla na utakmicu 30. Kola Srpske lige Beograd na kojoj je kao gost trebala da nastupa protiv domaće ekipe OFK Beograda, komesar za takmičenje Srpske lige Beograd u ponedeljak će zatražiti pisano izjašnjenje FK BSK Borča o razlozima nedolaska. Nakon toga, komesar za takmičenje Srpske lige Beograd u najkraćem mogućem roku doneće Odluku u skladu sa Propozicijama za takmičenje Srpske lige Beograd za takmičarsku sezonu 2022/23.

Po završenoj registraciji neodigrane utakmice i registraciji svih utakmica 30. kola Srpske lige Beograd, biće proglašen prvak za sezonu 2022/23.

Takođe, obaveštavamo javnost da pehar koji je navodno danas primila ekipa OFK Beograda nije pehar namenjen prvaku Srpske lige Beograd, niti je uručen od strane zvaničnih lica FS Beograda, jer isti ne može biti uručen pre odluke komesara za takmičenje Srpske lige Beograd.

4
15

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter