0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

SRAMNO PONAŠANJE FRANCUSKE PUBLIKE: Umesto aplauza zvižduci na Noletov račun, Đokovićeva reakcija ih dodatno razbesnela! (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.23 u 19:30

Sjajno izdanje legendarnog Srbina!

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske. Nole je posle tri sata i 36 minuta fantastične teniske predstave nadigrao Španca, Alehandra Davidoviča Fokinu sa 3:0 (7:6, 7:6, 6;2).

Đoković je posle maratonske borbe stigao do vođstva od 2:0, nakon što je slavio u turbulentnom drugom taj-brejku. Navijači su umesto aplauza za sjajan rezultat i još bolju igru Novaka ‘častili’ zvižducima.

Nekulturna publika je izazvala burnu reakciju srpskog asa, koji je odlučio da uzvrati i atraktivno proslavi prednost. Srbin je potom zatražio medicinski tajm-aut, navijači su nastavili sa zvižducima, a Nole je konstantno gestikulacijama tražio da nastave u istom maniru.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter