3
Domaći fudbal

Aleksandar Katai Kup Srbije, Crvena Zvezda - Cukaricki, finale Srbija 17.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BAHAR NASTAVLJA DA KROJI TIM PO SVOJOJ MERI: Katai je prošlost, kao opcija samo za Superligu!

Objavljeno: 01.06.23 u 12:48

Nije dorastao izazovima.

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar, odlučio je da već po samom dolasku u Beograd, napravi određene rezove u timu. Prva informacija, ticala se Milana Borjana dugogodišnjeg kapitena srpskog šampiona, koji od naredne sezone definitivno neće biti prva opcija u timu, ako zbog svega toga uopšte u njemu i ostane.

Naredna informacija, koju je preneo Mozzart Sport, glasi da slična sudbina čeka Aleksandra Kataija. Naime, Bahar Kataija vidi kao rezervnu opciju, uglavnom za domaće prvenstvo, zbog toga što prema njegovom mišljenju, on ne ispunjava defanzivne zadatke u dovoljnoj meri.

Samim tim, postavlja se logično pitanje o sudbini Zvezdinog fudbalera, obzirom da za njega ima interesovanja iz Saudijske Arabije. Nema sumnje da bi se Katai u slučaju da ode u Aziju, dobro naigrao, a i zaradio.

Kataiju ugovor sa crveno-belima ističe 2024. godine, a trenutni plan je da mu se ne ponudi produžetak saradnje.

9
9

3 Komentara

  1. „Dobro“ je počeo ovaj Bahar. Ako ostane u gornjoj polovini tabele, to će biti veliki uspjeh za Zvezdu. Ne znam kako će izgledati sastav Zvezde, ali sam ubijeđen da neće biti ni upola ubjedljiv kao Milojevićev. Volio bih da griješim.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pustinjak hoće da najuri najbolje igrače i legende Zvezde kako bi mogao da uvali svoje poltrone za lepe pare.Već je doveo čak 4 pomoćnika i ne planira da stane na tome.Olupaće mu se to o glavu.Takvi kao on ne znaju za čast ni obraz.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter