1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/FK Crvena zvezda

OGLASIO SE BORJAN POSLE BAHAROVE ODLUKE DA NEĆE BITI PRVI GOLMAN ZVEZDE: Evo šta je poručio!

Objavljeno: 01.06.23 u 08:14

Hrabra odluka Izraelca.

Fudbaleri Crvene zvezde su odigrali fanstastičnu sezonu pod dirigentskom palicom Miloša Milojevića, odbranili su domaći šampionat još u prvom kolu plejofa Mozzart Bet Superlige Srbije savldavši TSC rezultatom 4:1 i osvojili Kup Srbije, što je za tim iz Ljutice Bogdana treća dupla kruna u nizu, samo je falila Evropa.

Nakon završetka sezone i proslave titule, Miloš Milojević je napustio kormilo ’crvenobelih’, a na njegovo mesto je došao Izraelac Bakar Bahar, koji je predstavljen dan nakon pobedničkog slavlja. Bivši trener Makabija je najavio velike promene u Zvezdi, a jedna od njih je da kapiten Milan Borjan, više neće biti prvi golman.

Mnogi će reći da je ovo hrabra odluka, uzimajući u obzir da je Borjan miljenik navijača. Povodom te odluke, oglasio se i kapiten ’crvenobelih i za Sportski Žurnal rekao da mu je jako teško i da je povređen.

– Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi. – naveo je golman reprezentacije Kanade.

Istakao je da je on Zvezdin vojnik i da njegovo srce kuca za nju da to niko ne može da mu oduzme.

– Sada mi je vruća glava i jako sam povređen i tužan, ne želim da kažem nešto tšo nije na mestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vremeje uvek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to niko ne može da mi oduzme. – poručuje Borjan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

52
6

1 Komentara

  1. Šta očekivati od jednog pustinjaka koji sve gleda kroz pare..
    Rešio da dovede što više svojih igrača kako bi zaradio još para.Nije mu dosta 2,5 miliona Evra i bonusi…
    Burek Behar-nisam tvoj fan!

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter