1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Legendarni stručnjak insistira na dovođenju Srbina, Vlahović blizu dresa evropskog velikana! (FOTO)

Objavljeno: 31.05.23 u 21:12

Bavarci idealno rešenje vide u reprezentativcu Srbije!

Srpski reprezentativac, Dušan Vlahović, na korak je od transfera u slavni Bajern iz Minhena.

Prema saznanjima ‘Telegrafa‘, fantastični golgeter je velika želja šefa stručnog štaba aktuelnog šampiona Nemačke, Tomasa Tuhela.

Iskusni stručnjak je navodno već obavio razgovore sa nekadašnjim fudbalerom Partizana i poručio mu koliko ga želi u redovima svog tima. Golgeter Juventusa je oduševljen interesovanjem i takvim gestom nemačkog trenera, koji iza sebe ima fantastične rezultate u bogatoj karijere.

Pregovori dve strane su sve intezivniji i očekuje se da bi Dušan mogao da bude prvo i glavno pojačanje Bavaraca za narednu sezonu. Stara dama je navodno odbila prvu ponudu od 50 miliona evra, ali Bajern ne želi da odustane.

FOTO: STARSPORT

 

Nakon odlaska Roberta Levandovskog Bajern nije uspeo da pronađe adekvatnu zamenu na poziciji špica. Erik Maksim Čupo Moting nije uspeo da se snađe u ulozi startnog napadača i Nemci su primorani da nađu što kvalitetnije rešenje.

Dušan ove sezone nije blistao u crno-belom dresu. Vlahović je postigao 10 golova u Seriji A, jedan u Ligi šampiona i tri u Ligi Evrope. Ipak, deluje da je glavni ‘odgovorni’ za nešto lošije partije srpskog reprezentativca trener Juventusa, Maksimilijano Alegri.

Italijan je neretko skraćivao minutažu Dušanu, koji se definivno nije prilagodio izuzetno čudnom sistemu igre koji forsira iskusni Alegri. Vlahović je imao i dosta problema sa povredama, a deluje da bi prelazak u redove Bajerna bio pun pogodak za obe strane.

50
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter