0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

„VLAHOVIĆ JE NAJBOLJI IZBOR ZA NAPADAČA BAJERNA“: Bivši trener Partizana vidi Srbina u jednom od najboljih timova Evrope!

Objavljeno: 30.05.23 u 14:58

„Nisu uspeli da nađu vrhunskog napadača otkad je otišao Levandovski.“

Nekadašnji trener Partizana i legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus, sumirao je sezonu Bajerna iz Minhena, koji je tek u poslednjem kolu obezbedio novu titulu prvaka države. On je istakao da Bajern nije dovodio igrače koji odgovaraju njihovom stilu igre i da bi Dušan Vlahović bio najbolji kandidat za novog napadača Bavaraca.

– Mislim da je Bajern dovodio igrače koji nisu odgovarali načinu igre. Kakav igrač treba Bajernu? Nisu uspeli da nađu vrhunskog napadača otkad je otišao Levandovski. Dušan Vlahović je po mom mišljenju najbolji kandidat za tu poziciju.

Govorio je Mateus i o otkazima, koje su dobili Oliver Kan i Hasan Salihamidžić, svega sat vremena nakon što je Bajern odbranio titulu.

– Kanova najveća greška je što nije sve u klubu uspeo da uveri u svoje ideje. Da je to uspeo, svi bi stali iza njega i dali mu podršku. Bivši sportski direktor Salihamidžić napravio je pre dve godine kardinalnu grešku jer nije zadržao trenera Hansija Flika. Salihamidžić se nije slagao s Flikom oko nekih imena i tu su se razišli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter