0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: twitter/@ABA_League

POZNAT TERMIN MAJSTORICE: Igrači imaju vremena za odmor!

Objavljeno: 30.05.23 u 20:57

Nakon vrlo gustog rasporeda, „crno-beli“ će imati dovoljno vremena da se spreme za izazov sezone

Košarkaši Partizana nisu uspeli da završe posao u Ljubljani. Oni su poraženi od Cedevite Olimpije 83:95 u drugom meču polufinala ABA lige.

Čelnici jadranske lige objavili su sada termin odigravanja treće odlučujuće utakmice. Majstorica će se igrati za nedelju dana, 6. juna a domaćin je srpska ekipa, koja će Slovence ugostiti u Štark Areni od 20 časova.

Bez obzira na to što su morali da igraju meč samo 48 sati nakon pobede u Beogradu, trener Partizana, Željko Obradović, istakao je da to ne sme da bude izgovor, imajući u vidu važnost završnog dela sezone.

– Iskreno, tim možda izgleda umorno. Kao da nije bilo želje da se igra. Kada pogledate skokove i izgubljene lopte, naterali smo ih da naprave 12 izgubljenih lopti. Juče smo došli u 08.30 časova u našu dvoranu i stigli smo ovde do 17.00 časova, možda je to teško igračima. Umorni? Ali to nije glavni razlog. Vreme je sada za plej-of. Svi moramo da imamo veliku želju da odemo u finale. Sedam dana je više nego dovoljno da se spremi utakmica i da se uđe u finale.

4
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter