0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic FMP - Partizan, ABA Liga, 3. April 2023. Beograd, Srbija (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

OBRADOVIĆ LJUT NAKON PORAZA: „Umor ne sme da bude izgovor, ovo je plej-of“!

Objavljeno: 30.05.23 u 20:39

Trener „crno-belih“ održao je konferenciju za medije nakon utakmice sa Cedevitom

Košarkaši Partizana poraženi su od Cedevite rezultatom 83:95 u drugom meču polufinala ABA lige. S obzirom da je srpski tim slavio u prvoj utakmici, majstorica će odlučiti o drugom finalisti ABA lige.

Šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović, čestitao je slovenačkoj ekipi na zasluženoj pobedi, istakvši da njegovi igrači energetski nisu bili na dobrom nivou.

Želim da čestitam ekipi Cedevita Olimpije na zasluženoj pobedi. Igrali su bolje od nas, osim prvih 15 minuta, posle toga su oni odigrali mnogo bolje i energetski i što se tiče želje i same košarke. Zaista im čestitam, bila je ovo prelepa atmosfera, gde su navijači Partizana i Olimpije napravili nešto mnogo lepo i to treba istaći – rekao je Obradović.

VESTI O PARTIZANU:

Novinare je zanimalo, koliki je uticaj faktor umora imao na ovom meču. Obradović je rekao da ih razume ali da to ne sme biti izgovor u ovoj fazi sezone, kada se igra plej-of.

– Iskreno, tim možda izgleda umorno. Kao da nije bilo želje da se igra. Kada pogledate skokove i izgubljene lopte, naterali smo ih da naprave 12 izgubljenih lopti. Juče smo došli u 08.30 časova u našu dvoranu i stigli smo ovde do 17.00 časova, možda je to teško igračima. Umorni? Ali to nije glavni razlog. Vreme je sada za plej-of. Svi moramo da imamo veliku želju da odemo u finale. Sedam dana je više nego dovoljno da se spremi utakmica i da se uđe u finale.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter