0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic (L) and Head coach Sasa Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ SE OGLASIO O SMENI: Prihvatiću odluku šta god ona bila!

Objavljeno: 30.05.23 u 08:37

Nekad ni treće mesto nije garant ostanka.

I pored toga što je izborio učešće na fajnl-foru Evrolige, Monako želi da smeni Sašu Obradovića sa mesta šefa stručnog štaba.  Ipak, sezona još uvek nije gotova, a o tim natpisima se oglasio i srpski stručnjak.

„Mali je svet košarke. Uvek ima glasina i „informacija“ o transferima igrača i trenera. Čak i usred sezone. Agenti igraju igrice da testiraju tržište ili pripreme teren. Što se mene lično tiče, ne znam šta se dešava. Ali poštujem sve velike trenere. Ćavi Paskval i ostali treneri takvog kalibra zaslužuju da vode najbolje timove. Monako je jedan od njih s obzirom šta smo napravili ove sezone“, rekao je Obradović za Lekip.

Ali spreman je na svaki scenario…

„Dugo sam u ovom poslu i znam kako stvari funkcionišu. Ako ovo što sam do sada pružio nije dovoljno ili na tržištu postoji neko bolji od mene, onda neka bude tako. Ali nisam mogao da pružim više od ovoga što sam pružio. Moji posvećenost obavezama i profesionalizam nikada nisu bili pod znakom pitanja. Ako mi budućnost nije u Monaku, prihvatiću to kao i svaku drugu odluku uprave kluba“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter