0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ZABACITE UDICU I UPECAJTE BESPLATNE SPINOVE!

Objavljeno: 29.05.23 u 13:32

Isprobajte najnoviju slot igru i osvojite 50 spinova, samo naAdmiralBet.rs

Mnogi ribolovci počinju da pecaju u aprilu i prestaju da pecaju u oktobru, ali ne postoji tačan dan kada počinje ili završava ribolovna sezona. Sa tim u vidu, i s obzirom da se nalazimo na prelazu iz maja u jun, može se reći da je sezona u jeku, a da pecaroše očekuju pune mreže svežeg ulova, kako iz vode, tako i iz nove Igre nedelje.

Ove nedelje, u sklopu AdmiralBetove promocije Igra nedelje, ljubitelji slot igara će imati prilike da osvoje 50 besplatnih spinova za slot igru Fortune Fishing. Reč je najnovijem Greentube 3×5 slot sa 10 linija isplate i maksimalnim dobitkom koji uvećava početni ulog do 2.500 puta. Slot je inspirisan ribolovačkom tematikom, a glavna akcija se odvija na jahti, koja aktivira bonus runde. Spinovi se nalaze u vodi do 4. juna, kada će 50 najboljih pecaroša uloviti po 50 spinova.

Besplatne spinove mogu da osvoje svi igrači koji imajuotvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i možete je u par klikova kompletirati ovde ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije sa ovog linka. Svim novoregistrovanim igračima sleduje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Pored toga, najverniji igrači moguda računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da imdonese do 50% freebeta.

Posetite sajt ili otvorite aplikaciju, zaigrajte novu Igru nedeljei upecajte besplatne spinove do kraja nedelje! Srećno, tj. kako iskusni pecaroši kažu, bistro!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter