0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

VRANJEŠ ISKRENO O DOLASKU U PARTIZAN: Želim da vratim Partizan gde pripada, ne zanima me politika!

Objavljeno: 29.05.23 u 09:46

Otvoreno o svemu!

Prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku biće iskusni defanzivac, Ognjen Vranješ. To je izazvalo lavinu komentara, što pozitivnih, tako i negativnih, a napokon se i defanzivac oglasio u vezi prelaska u crno-bele. On je govorio za Kurir o mnogim stvarima, a najpre o tome koji su motivi potpisa za ljutog rivala njegovog nekadašnjeg kluba.

Od malena sam učen da kao sportista poštujem svakog protivnika, igrača i klub. Time sam se vodio kroz svoju fudbalsku karijeru. Na terenu sam, za svaki klub čije sam boje branio, uvek davao sve od sebe, ne štedeći se, znajući da je grb koji nosim na dresu svetinja za navijače koji ga vole. Za Partizan i navijače tog kluba, nikada nisam rekao ružnu reč. Uvek sam imao poštovanje za klub koji je velikan ovdašnjeg fudbala, sa tradicijom i rezultatima koji su duboko prožeti kroz istoriju srpskog i evropskog fudbala“, istakao je Vranješ u izjavi Kuriru, potom je dodao:

Moj motiv da uđem u pregovore sa Partizan je isključivo sportski i fudbalski. Želim da pomognem klubu da ponovo bude ono što jeste i da, zajedno sa navijačima, vratimo pobedničke dane u Humsku ulicu. Ne zanimaju me politika, raznorazne struje, spinovanja i igre van terena. Moja jedina želja je da, ako dođem u Partizan, na terenu dam sve od sebe za pobede i borbu za trofeje. Ništa drugo me ne zanima“.

Ističe da nije vređao Grobare.

Za Partizan i njegove navijače nikada nisam rekao ružnu reč i čistog obraza mogu svakog da pogledam u oči. Štagod da se desi narednih dana, došao ja ili ne, tom klubu, i njegovoj navijačkoj armiji, želim svako dobro u budućnosti“, dodao je Ognjen Vranješ.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter