6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEFANZIVAC PRIHVATIO DA URADI ONO ŠTO SE NE SME: Bivši fudbaler Crvene zvezde je prvo pojačanje Partizana za narednu sezonu! (FOTO)

Objavljeno: 27.05.23 u 12:21

Transfer o kom bruji region!

Prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku biće iskusni defanzivac, Ognjen Vranješ. Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine dogovorio je sve uslove, te se očekuje da već u ponedeljak stigne u Beograd kako bi obavio lekarske preglede, prenosi Telegraf.

Već duže vreme vodili su se pregovori između dve strane. Vranješ je prethodnu sezonu završio ranije od planiranog, jer ga je od dresa Hatajspora odvojio razorni zemljotres u Turskoj.

FOTO: STARSPORT

 

Ognjen u startu nije bio siguran da želi da obuče dres četvrtoplasiranog tima na tabeli Mozzart bet Superlige Srbije i igra kvalifikacije za Ligu konferencija, ali u međuvremu je popustio i prihvatio ponudu kluba iz Humske.

Nema sumnje da će ovaj transfer izazvati burnu reakciju domaće javnosti, s obzirom da je Vranješ tokom karijere nosio dres Crvene zvezde. Osim nastupa na ‘Marakani‘, štoper je igrao još za Borac iz Banjaluke, Napredak, Šerif, Krasnodar, Alaniju, Elazigspor, Gazijentep, Sporting iz Hihona, Tom, Anderleht, Šarloa, AEK.

12
33

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter