0
Evropske lige

FOTO: twitter/@acmilan

ŽIRU PRESUDIO JUVENTUSU: Milan obezbedio Ligu šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.23 u 23:40

„Rosoneri“ će ipak igrati najelitnije evropsko takmičenje nakon turbulentne sezone

Fudbaleri Milana slavili su na gostovanju protiv Juventusa minimalnim rezultatom u okviru 37. kola Serije A. Izabranici Stefana Piolija, tako su obezbedili sebi 4. poziciju koja vodi direktno u Ligu šampiona.

Nije bilo previše atraktivnog fudbala u prvom poluvremenu a onda niotkuda Milan stiže do gola a strelac je bio Olivije Žiru. Posle duge akcije koju su gradili fudbaleri gostiju, usledio je centaršut sa desne strane Kalabrije, a u kaznenom prostoru se najbolje snašao napadač Francuske, koji je glavom loptu poslao u donji levi ugao gola Juventusa.

 

 

Pokušavali su igrači „Stare dame“ u drugom poluvremenu da dođu makar do gola ali njihovi pokušaji bili su jalovi i „Rosoneri“ su sačuvali svoju mrežu netaknutu i stigli do velike pobede.

Za klub iz Torina, Filip Kostić je igrao od starta ali je zamenjen u 63. minutu, dok Dušan Vlahović nije igrao zbog povrede.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter