0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZAVRŠEN PLEJ-AUT SUPERLIGE: Mladost GAT i Kolubara se sele u Prvu ligu Srbije, Radnički i Radnik šansu za opstanak traže kroz baraž!

Objavljeno: 27.05.23 u 19:11

Bilo je uzbudljivo u završnici

Danas je okončano poslednje kolo plej-aut zone Mozzart Bet Superlige Srbije, pošto je odigrana 37. runda ovog takmičenja.

Mladost iz Lučana je na vom terenu pobedila Mladost GAT sa 2:1, Spartak i Radnik su odigrali nerešeno 2:2, Kolubara je na svom terenu pobedila Radnički iz Niša sa 2:1, dok je Javor slavio u Kruševcu sa 0:1 protiv Napretka.

Epilog ove sezone je takav da će se u Prvu ligu Srbije preseliti Mladost GAT i Kolubara kao dva najgore plasirane ekipe nakon svih odigranih utakmica.

Da podsetimo, tim iz Lazarevca je kažnjen od strane Disciplinske komisije zbog nameštanja utakmica sa oduzimanjem 9 bodova posle čega su totalno pali na tabeli.

Što se tiče borbe za baraž i ona je završena i drugu šansu za ostanak u eliti tražiće ekipe Radnika iz Surdulice i Radničkog iz Niša.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter