0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBayern

SPEKTAKULARNA ZAVRŠNICA BUNDESLIGE: Da li je kraj desetogodišnje vladavine Bajerna!? (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.23 u 09:40

Bavarcima se drma tron.

Fudbaleri Dortmunda su u prošlom kolu savladali Auzburg rezultatom 3:0 i iskoristili poraz Bajerna od Lajpciga 3:1 i preuzeli kormilo Bundesliga sa tri boda više u odnosu na tim iz Minhena. ‘Milioneri‘ su poslednji put bili prvaci Nemačke u sezoni 2011/12 pod patronatom Jirgena Klopa koji je tada stvorio mašineriju. Nakon te sezone usledila je potpuna dominacija ‘Bavaraca‘ koji su deset puta uzastopno bili na vrhu.

Međutim, to sada može da se promeni, a dan odluke je subota od 15 časova i 30 minuta. Bajern ove sezone ne igra prepoznatljivo, sezonu su započeli sa Nagelsmanom, da bi ga pre dva meseca nasledio Tomaš Tuhel, koji je nasledio Klopa bio na klupi Dortmunda. Borusija će u poslednjem kolu Bundesliga igrati na svom stadionu protiv Mainza, a Bajern će u istom terminu odmeriti snage sa Kelnom. U subotu će ceo svet biti uz ‘žute‘, a najveći razlog je Marko Rojs, koji je veran svojoj Borusiji već 11 godina i u dobru i u zlu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter