0
Košarka

FOTO: Los Angeles Lakers

LEBRON DŽEJMS ODUŠEVLJEN JOKIĆEM: ‘Vidi potez pre nego što se dogodi – Igra na način koji ja volim!’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.23 u 12:26

Nikola se polako ali sigurno ‘penje’ na najveće nivoe i samo ga nekoliko koraka deli od ‘košarkaške besmrtnosti’.

Košarkaši Denvera sinoć u pobedili Los Anđeles Lejkerse rezultatom 113:111 i plasirali su se veliko finale. Oni su to učinili maksimalnim skorom od 4:0 u seriji, pošto su bili su pobedili u pethodnim susretima. Srpski košarkaš Nikola Jokić je odigrao meč za udžbenike i kao pravi lider ekipe odveo svoj tim u finale, ubacivši ključni koš za 113:111. Postigao je novi tripl-dabl sa 30 poena, 14 skokova i 13 asistencija.

Nakon meča svoju fasciniranost Nikolom Jokićem obelodanio je i jedan od najboljih košarkaša ikada – Lebron Džejms.

‘Kada imaš igrača kao što je Jokić, koji je toliko visok kao on, ali i inteligentan kao on, ne smeš da praviš mnogo grešaka. Čak i kad ga čuvate u jednom od najboljih poseda u kojima mislite da ga pazite, on doda loptu iza svoje glave u stilu Lerija Birda i šutira sa lukom od 15 metara i lopta uđe u koš, što je uradio četiri ili pet puta u ovoj seriji, onda mu samo skinete kapu.’ – rekao je Lebron i potom nastavio:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

‘Ništa. Znam koliko je veliki. Znam koliko je Džoker veliki. Neki igrači u ligi igraju na određen način. Na koji i ja takođe volim da igram. On je jedan od njih. On vidi potez pre nego što se dogodi. A nema mnogo takvih košarkaša u ligi. Znali smo da je zver i pre nego što je serija počela.’ – zaključio je Lebron Džejms.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter