0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

JOKIĆEVA BRAĆA SE IZNERVIRALA ZBOG JEDNE SUDIJSKE ODLUKE: Odmah su ustali sa stolica, a Majk Meloun je zatražio čelendž! (VIDEO)

Objavljeno: 21.05.23 u 13:17

Procenite da li su bili u pravu.

Denver Nagetsi su oduševili sve ljubitelje košarke, tako što su savladali Los Anđeles Lejkerse po treći put u seriji i tako su se našli na korak od plasmana u finale NBA lige. Srpski košarkaš Nikola Jokić, sinoć je završio meč sa 24 poena, 8 asietencija i 6 skokova, a jedna sudijska odluka, mogla je potpuno promeniti tok ovog meča.

Sudija Skot Foster svirao je Nikoli Jokiću četvrti faul iako je bilo jasno da gotovo nije ni pipnuo Entonija Dejvisa, na šta su reagovala i njegova braća. Strahinja i Nemanja su odmah ustali sa stolica i imali su svašta da kažu sudijama, dok američki novinar Majk Singer, navodi da su pre toga signalizirali Majku Melounu da traži čelendž.

Isto to, govorio je i Nikola Jokić, a sudije su iako su pogledale snimak, odlučile da ne promene svoju odluku.

Sve to, naravno, dodatno je razbesnelo Jokićevu braću, koja su momentalno osula paljbu po arbitrima.

Nikola je tako zaradio četvrti faul u ranoj fazi treće deonice i morao je na klupu, što je moglo promeniti tok čitavog duela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter