0
Domaći fudbal

Head coach Milos Milojevic during the Play Off Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and TSC Backa Topola at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ POSLE REMIJA SKRENUO PAŽNJU NA FINALE KUPA: „Treba nam drugačiji pristup – igraćemo pred punom Marakanom!“ (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.23 u 18:34

„Igrači moraju da se motivišu i spreme psihološki.“

Remizirali su fudbaleri Crvene zvezde na gostovanju Radničkom iz Kragujevca rezultatom 1:1 u okviru šestog kola plej-ofa Superlige Srbije, a utiske posle meča izneo je šef stručnog štaba Miloš Milojević. Crveno-beli su postigli pogodak u završnici, ali su domaći vrlo brzo izjednačili i susret je završen rezultatom 1:1.

Bilo je mnogo promena, trebalo nam je vremena da se uhodamo, uz to smo igrali na suvom i tvrdom terenu koji je nepovoljan za fudbal i više odgovara timu koji se brani. Uprkos tome, stvorili smo dosta prilika, ali problem realizacije je nešto s čim se često susrećemo i treba da se analizira zbog čega je to tako. Do sada smo na strani pobeđivali kad smo čvrsti i organizovani, na taj način smo i stigli do gola, ali smo se potom opustili i, kako to obično biva u fudbalu, kaznili su nas. Rezultat 1:1 je pravedan – počeo je Milojević.


Zvezdu u četvrtak od 21 čas očekuje finale Kupa Srbije na Marakani, a rival je Čukarički.

– Treba nam drugačiji pristup i motivacija za taj meč. Igraćemo, nadam se, pred punom Marakanom protiv dobre ekipe gde ćemo se potruditi da budemo pravi kada je to najpotrebnije. Igrači moraju da se motivišu i spreme psihološki i energetski.

Navijači su i danas u velikom broju došli u Kragujevac da bodre Zvezdu.

– Što se tiče podrške, bila je tu čitave sezone, bez obzira na to da li smo domaćini ili gosti. Nema zamerki, osim da kažem da mi je žao što nismo pobedili – rekao je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter