0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ FC Bayern München

BARSA OPET TRGUJE U MINHENU: Ćavi pravi drim-tim! (FOTO)

Objavljeno: 18.05.23 u 10:40

Katalonci traže zamenu za Busketsa.

Fudbaleri Barselone su konačno izašli iz krize i osvojili La Ligu, prvu još od sezone 2018/19 četiri pre kraja šampionata. Katalonci imaju 14 boda više u odnosu na prvog pratioca, ekipu Real Madrid. Čini se da je Ćavi ukomponovao tim, međutim, Španac želi u svojim redovima i vezistu Bajerna Džošuu Kimiha.

FOTO: Twitter/ FC Bayern München

Na kraju sezone kapiten Barse Serhio Buskets najavio je povlačenje, pa njegovog naslednika Ćavi vidi u Nemcu. Interesovanje za Kimiha pokazao je i Mančester siti, ali je nemačkom fudbaleru primamljivije da nastavi karijeru u ekipi sa ‘Nou Kampa‘. Mundo deportivo ističe da bi problem u realizaciji ovog transfera mogli da budu loši odnosi između rukovodstva Barselone i Bajerna, koji su pogoršani prošle godine kada je Robert Levandovski prešao u katalonski klub.

Kimih  je u Bajern stigao 2015. godine iz Lajpciga. On je ove sezone za klub iz Minhena odigrao 45 utakmica i postigao je sedam golova.Sa Bajernom je osvojio 19 trofeja, a za reprezentaciju Nemačke pet puta se upisao u listu strelaca na 76 mečeva.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter