0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Cristian Garin (CHI) v Holger Rune (DEN) Beograd, 18.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

RUNE NE KRIJE ZADOVOLJSTVO POSLE POBEDE: „Veliki sam Đokovićev fan, teško je završiti meč protiv njega!“

Objavljeno: 17.05.23 u 18:30

„Veliki sam borac, uvek sve ostavim na terenu.“

Poražen je Novak Đoković u četvrtfinalu Mastersa u Rimu od danskog tenisera Holgera Runea sa 2:1. Mladi teniser nije krio oduševljenje nakon trijumfa nad Srbinom, a po završetku susreta, u razgovoru sa medijima je napomenuo da je veliki fan Novaka Đokovića.

Velika pobeda za mene. To sam uradio prošle godine u Parizu, ali svaki meč je izazov kada igram protiv Novaka. On je jedan od najvećih. Jako sam ponosan na sebe. Mnogo toga još mogu da ostvarim. Skroman sam, nadam se da me ljudi gledaju na taj način. Veliki sam borac, uvek sve ostavim na terenu. Veliki sam fan Đokovića, želim mu sve najbolje – počeo je Rune.

Imao je Novak jednu brejk loptu pri kraju odlučujućeg seta, kojom bi mogao da unese meč u određenu neizvesnost, ali se Rune odbranio.

– Znao sam da ako Novak uđe u raspoloženje, ne znam šta može da se desi. Teško je završiti meč protiv njega. Iako sam izgubio set, rekao sam okej moraš da ideš dalje – zaključio je Rune.

Mogu li Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem da osvoje NBA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter