0
ATP

FOTO: Twitter/ @atptour

KOLAPS ĐOKOVIĆA NAKON PAUZE: Rune u polufinalu Rima!

Objavljeno: 17.05.23 u 16:50

Sa ovakvom igrom, nema mnogo čemu da se nada Đoković na Rolan Garosu

Srpski teniser, Novak Đoković, poražen je u četvrtfinalu mastersa u Rimu od Danca, Holgera Runea, rezultatom 2:1, po setovima 6:2/4:6/6:2 nakon nešto više od dva sata igre.

Rune je ušao u ovaj meč bez imalo respekta i napravio brejk u prvom servis gemu Srbina. Nije imao Đoković odgovor na smirenu i strpljivu igru Danca pa je prvi set završen rutinski sa 6:2.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U drugom setu je viđena velika borba. Novak prvi stiže do brejka ali Rune uspeva da se potpuno vrati u set. Taman kada je Holger bio u nalaetu, stigla je kiša zbog koje su teniseri otišli u svlačionicu. Nakon sat vremena pauze, njih dvojica su se vratili na teren i Novak je to na iskustvo iskoristio, uzeo dva vezana poena i došao do izjednačenja, 4:6.

Iako se činilo da je svetski broj 1 došao do svoje prepoznatljive igre, Rune je imao druge planove. Uspeo je dva puta da oduzme servis vlasniku 22 Grend slema i stigne do ogromnih 4:0. Ovom serijom je definitivno prelomio meč i stigao do sasvim zaslužene pobede, 6:2.

 

 

U borbi za finale, Rune čeka boljeg iz duela Rud-Serundolo.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter