0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBayern

MILER DEMANTOVAO ŠPEKULACIJE O ODLASKU: Besan na novinare!

Objavljeno: 15.05.23 u 10:40

Legenda Bavaraca ne misli na povlačenje.

Tomas Miler je debitovao za minhenski Bajern davne 2008. godine, a do sada je odigrao 664 mečeva i postigao 235 golova. On je produkt ovog kluba i jedan od najboljih igrača  uz Švajnštajgera i Lama. Najviše je privukao pažnju sjajnim partijama na Svetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi, kada je bio proglašen za najboljeg mladog igrača. Za nacionalni tim skupio je 121 nastup uz 44 pogotka.

Bild je pre nekoliko dana objavio da Miler želi da napusti Bajern na kraju sezone, kao i d čak razmišlja i da okonča igračku karijeru. ‘Bavarci ‘se dva kola pre kraja šampionata u Bundesligi nalazi na prvom mestu na tabeli sa bodom više u odnosu na Borusiju Dortmund, a Nemac je isfrustriran navodima novinara demantovao sve.

– Ne volim kada novinari pišu stvari za koje oni misle da ja mislim. To su obične priče i nagađanja, nemaju veze sa istinom. Moje srce je crveno. U stvari svima nam je srce crvene boje. Moje je samo nešto crvenije. Kakvi pregovori o odlasku? Mi smo usred borbe za titulu u Bundesligi. – poručio je Miler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter