0
Košarka

Head coach Dimitris Itoudis (C) Nick Calathes (L) Johnathan Motley, Nigel Hayes Davis, Dyshawn Pierre and Tyler Dorsey (R) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ITUDIS OTERAO CENTRA U SVLAČIONICU, PA GA VRATIO: „To se dešava u svakoj porodici!“ (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.23 u 13:03

Fenerbahče je gostovao Darušafaki u okviru turskog prvenstva, a svi u turskom timu su nervozni nakon eliminacije iz Evrolige. Ipak, sve je kulminiralo sukobom Dimitrisa Itudisa i centra Motlija, koji je nakon prve deonice oteran u svlačionicu.

Ipak, nekadašnji igrač Dalasa se ubrzo vratio na klupu, ali nije više ulazio na igru. Itudis je kasnije objasnio taj sukob.

„To je nešto što može da se dogodi u svakoj porodici, a nakon toga je tim dobro reagovao“, rekao je grčki stručnjak za Fenerbahče TV.

Fenerbahče je ipak tesno slavio u ovoj utakmici i ostao u trci za prvo mesto, koje trenutno drži Turk Telekom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter