0
Košarka

FOTO: Screenshot/YouTube

JOKIĆ ODGLUMIO ZA OSKARA: Durent odgurnuo Srbina pa dobio tehničku! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.23 u 08:55

Urnebesna scena krajem treće četvrtine

Košarkaši Denvera su pobedili Finiks 118:102 i za dva dana će imati meč loptu u Arizoni da izbore plasman u finale Zapadne konferencije.

Meč je obeležio sjajni srpski reprezentativac, Nikola Jokić, koji je ostvario tripl dabl sa 29 poena, 13 skokova i 12 asistencija uz 60% šuta iz igre. Zanimljivu scenu imali smo prilike da vidimo tokom zagrevanja pre početka meča, kada je Nikola prišao i pomirio se sa vlasnikom Sansa, Metom Išibijom, kojeg je na prošlom meču odgurnuo a ovaj lepo odglumio jači kontakt.

Centar Nagetsa nije ostao dužan, pa je odlučio da iscenira sličnu scenu ali ovoga puta on je bio odgurnut. Na 30 sekundi do kraja treće četvrtine, tkom Bukerovog izvođenja slobodnih bacanja, ostali igrači Finiksa su prišli svom treneru kako bi se konsultovali oko poslednjeg napada.

Jokić je došao i probao da vidi šta to Monti Vilijams „crta“. Zbog toga ga je prvo odgurnuo nekadašnji centar Partizana, Džok Lendejl a potom i zvezda Sansa, Kevin Durent. Iako je kontakt bio mali, s obzirom na konstituciju našeg igrača, Jokić je odglumio u stilu najboljih holivudskih zvezda i doslovno odleteo nekoliko metara unazad.

 

 

Sudiji je ovaj akt bio dovoljan da dodeli Durentu tehničku grešku, na erupciju oduševljenja domaće publike.

Na tviteru su odmah krenuli da porede ko ima bolji „flop“, Jokić ili Išibija.

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter