0
Košarka

FOTO: Screenshot/Instagram

PALO POMIRENJE: Jokić dao loptu vlasniku Finiksa, ovaj ustao i zagrlio ga! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.23 u 08:30

Mir, mir, mir, niko nije kriv…

Košarkaši Denvera ubedljivo su slavili protiv Finiksa rezultatom 118:102 u petoj utakmici polufinala Zapadne konferencije. Nikola Jokić i družina su sada na jednu pobedu od finala Zapada.

Pre samog početka meča, imali smo zanimljiv susret srpskog centra i vlasnika kluba iz Arizone, Meta Išibije. Podsećamo, njih dvojica su imali fizički sukob na prethodnoj utakmici, kada je Met uzeo loptu koja je izašla van granica terena, da bi mu je Jokić oteo a potom ga malo i odgurnuo laktom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Mnogi mediji su smatrali da Nikola zbog toga treba biti suspendovan. Ipak, kasnije se javio i sam Išibija, koji je rekao da izuzetno ceni i poštuje dvostrukog uzastupnog MVP-ja i da će NBA liga pogrešiti ukoliko ga sankcioniše.

Da je palo pomirenje između njih dvojice, pokazali su i tokom zagrevanja. Jokić je završavao pripremno šutiranje i istezanje a potom se uputio ka svlačionici. Na tom putu je bio i Met Išibija, kojem je Nikola dao loptu a ovaj je ustao i srdačno se pozdravio sa njim.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter