0
Evroliga

Olympiacos' Isiah Canaan, Sasha Vezenkov Thomas Walkup during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

IZ OLIMPIJAKOSA JASNI: ‘Ako Partizan ne prođe dalje, nama će biti olakšano!’

Objavljeno: 10.05.23 u 20:07

Svi imaju neke svoje kalkulacije.

Košarkaši Olimpijakosa savladali su juče Fenerbahče i rezultatom 3:2 plasirali se na fajnal-for u Kaunuasu. Direktor ‘crveno-belih’ iz Pireja, nakon tog duela rekao je:

‘Zvanično, sva četiri kluba na F4 dobiće isti broj karata. Ukoliko se Partizan i Makabi ne plasiraju, Olimpijakosu će biti olakšan posao da dođe do dodatnih ulaznica. Španci, recimo, nikada ne uzimaju više od 300 karata. Zato će sva odluka da padne u sredu veče, tada ćemo saznati kakve su nam šanse da dobijemo još ulaznica.’ – reči su Nikosa Lepeniotisa.

Potpuno je jasno da sada svaki klub gleda isključivo svoj interes i kako da na završnom turniru ima što više karata za svoje navijače.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter