1
Evropske lige

FOTO: Sampdoria

STANKOVIĆ SKRHAN: ‘Ogromno razočaranje i tuga – Pokušali smo i dali sve od sebe!’

Objavljeno: 09.05.23 u 10:27

Prosto je neverovatno kako je propao ovaj klub.

Sampdorija je prošla trnovit put, od ekipe koja je pre nekoliko sezona igrala kvalifikacije za Evropu, do sada potencijalnog izbacivanja u najniži rang. Klub duguje sve više, izvesno je da će naredne sezone biti deo Serije B, osim ako se zbog dugovanja klub ne bude doveo na ivicu gašenje. Srpski stručnjak Dejan Stanković pokušao je da spase ‘Sampu’, ali u tom poduhvatu nije uspeo.

FOTO: Twitter/@sampdoria

‘Osećam ogromno razočaranje i tugu. Pokušali smo i dali smo sve od sebe. Znam da nijedan navijač ne želi da prihvati ovaj dan, ali borili smo se na terenu i bili su uz nas sve vreme. Ovaj klub zaslužuje više, jer je divan. Nadam se da se ova situacija može rešiti na najbolji mogući način.’ – rekao je srpski stručnjak i potom dodao:

‘Ne mogu da kažem šta će se dalje dešavati, jer to nije na meni. To su pitanja za nekog drugog. Ja sam dao sve od sebe i to nije bilo dovoljno. Veoma sam razočaran i ne mogu da pronađem reči da kažem kako se osećam u ovom trenutku.’ – zaključio je Stanković.

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter