0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

KO ĆE SE PRIDRUŽITI BARSI U KAUNASU?

Objavljeno: 09.05.23 u 16:52

Itudis u Pireju napada plasman za F4.

Prva od tri majstorice koje će odlučiti ko će se naći na Fajnal foru u Kaunsau je na programu večeras od 21 čas kada Fenerbahče gostuje Olimpijakosu, lideru regularnog dela sezone. Četvrti meč je pripao turskoj ekipi rezultatom 73:69, koju su predvodili Pjer sa 17 poena i Dorsi sa 16, pa će Crveno-beli iz Pireja plasman na završni turnir morati da potraže pred svojim navijačima.

Interesantno je da su se ove dve ekipe susrele čak 6 pita ove sezone, a čak u 4 navrata je bio uspešniji grčki velikan. Lavina uzbuđenja nas očekuje u svim četvrtfinalnim duelima Evrolige, a kako bi ljubitelji košarke još više uživali u najkvalitetnijoj evropskoj košarci, kladionica AdmiralBet je spremila promo kod EL2023 koji svim registrovanim igračima donosi 50% freebet bonusa na prvu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju preostali mečevi Evrolige. Pored toga, igrači mogu da računaju i na 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa na kojem su odigrani igrači za 5 ili više evroligaških igrača.

Jedini preduslov za preuzimanje ovog bonusa je da igrači imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, počevši od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold’em online pokeru protiv pravih igrača.

Pogledajte kompletnu ponudu, sastavite dobitni tiket i naplatite svoje poznavanje najbolje evropske košarke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter