0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

TEN HAG STAO UZ DE HEU NAKON VELIKOG KIKSA: ‘Bez njega ne bismo bili ovde! Želim da produži ugovor!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.23 u 14:15

Težak trenutak za španskog čuvara mreže!

Novi poraz doživeo je Mančester junajted u Premijer ligi! Vest Hem je na Olimpijskom stadionu u Londonu nadigrao goste sa ‘Tetra snova’ minimalcem (1:0). Jedini pogodak na meču viđen je u 27. minutu, kada je nakon udarca Saida Benrame usledila katastrofalna greška golmana Junajteda.

Trener Crvenih đavola, Erik Ten Hag, govorio je samo biranim rečima kada je u pitanju David De Hea. 

-Želimo da ostane i produži ugovor. Ima najviše mečeva bez primljenog gola u Premijer ligi. Ne bismo bili na ovoj poziciji bez njega. Ne verujem da ima razloga za zabrinutost. Dešava se. Kao tim morate da se nosite sa tim, pokažete karakter, budete otporni, uzvratite i to će ova ekipa i uraditi – kazao je Ten Hag koji se potom osvrnuo na težak put koji njegov tim očekuje ukoliko želi plasman u Ligu šampiona:

 

-Počeli smo dobro, diktirali igru, stvarali šanse, nismo ih iskoristili. I onda, jedna greška i kazna. U tri dana, dve individualne greške su nas koštale gubitka mečeva. Ne radi se o Liverpulu. Već o nama. Sve je još u našim rukama – konstatovao je trener Junajteda. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter