0
Evropske lige

Nemanja Vidic during the interview on March 07, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VIDIĆ I DALJE BEZ KUĆE SLAVNIH: Srbin čeka narednu godinu – izabran njegov dugogodišnji saigrač!

Objavljeno: 04.05.23 u 12:48

Nije dobio dovoljno glasova.

Srpski fudbaler Nemanja Vidić, ni ove godine nije dobio dovoljno glasova za Kuću slavnih Premijer lige, iako mnogi smatraju da je jedan od najboljih defanzivaca u istoriji tog takmičenja. Za 2023. godinu, izabran je njegov dugogodišnji saigrač Rio Ferdinand, potom nekadašnji golman Arsenala i Čelsija Peter Čeh, kao i Toni Adams legenda Tobdžija.

Ranije su za članove Kuće slavnih proglašeni Aleks Ferguson, legendarni stručnjak i nekadašnji Vidićev trener u Mančester junajtedu, kao i Arsen Venger, legenda Arsenala.

FOTO: Facebook/Rio Ferdinand

Pored srpskog fudbalera, šansu naredne godine čekaju i Sol Kembel, Majkl Kerik, Endi Kol, Ešli Kol, Džeremajn Defo, Les Ferdinand, Robi Fauler, Geri Nevil, Majkl Oven, Džon Teri i Jaja Ture.

Poznato je da Premijer liga svake godine bira dve legende koje proglašava članovima izabranbog društva, što su u 2023. godini bili Arsen Venger i Aleks Ferguson, dok se ostali biraju glasovima navijača.

Svi primljeni u Kuću slavnih dobijaju posebnu plaketu Premijer lige i 10.000 funti koje po ličnom izboru poklanjaju u humanitarne svrhe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter