0
Domaći fudbal

Milorad Vucelic (L) and Milos Vazura (R) Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN ISTUPIO IZ SPORTSKOG DRUŠTVA: „Rat“ u Humskoj se nastavlja, Vazura i Vučela ne priznaju novu upravu!

Objavljeno: 03.05.23 u 19:09

Fudbalski klub istupio!

Jedna od najlošijih sezona u poslednje vreme, potpuno je oterala navijače Partizana sa stadiona u Humskoj, a nakon brojnih protesta i pritisaka, pojavila se vest da će Milorad Vučelić i Miloš Vazura napustiti klub. Ipak, u praksi to će biti dosta komplikovanije, jer „rat“ u SD Partizan nastavlja da bukti.

Uprava fudbalskog kluba Partizan donela je u sredu popodne odluku o istupanju iz Sportskog društva Partizan nakon što je imenovana privremena uprava ovog kluba, javlja Telegraf.

Kako će se sve odvijati videćemo u narednim danima, ali deluje kao da haotično stanje u Partizanu nije ni blizu gotovog, a klub uz sve turbulencije za vikend nastavlja svoju poteru za drugim mestom, gde crno-beli dočekuju Novi Pazar.

16
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter