0
Domaći fudbal

Milos Vazura (L) and Milorad Vucelic FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGROMNE PROMENE U HUMSKOJ: Partizan uveo prinudnu upravu, Vučelić i Vazura odlaze iz kluba!

Objavljeno: 03.05.23 u 17:11

Gotova je i njihova era.

Jedna od najlošijih sezona u poslednje vreme, potpuno je oterala navijače Partizana sa stadiona u Humskoj, a nakon brojnih protesta i pritisaka, Milorad Vučelić i Miloš Vazura će napustiti klub. Naime, kako saznaje Nova, crno-beli će uvesti prinudnu upravu od strane JSD Partizan, dok je tim povodom raspisana i Skupština kluba.

Od četvrtka, Vučelić i Vazura više neće imati pristup klupskim prostorijama, a dodaje se da SD Partizan želi da reši katastrofalnu situaciju, na najmirniji mogući način.

Sada je zakonski zastupnik fudbalskog kluba je nekadašnji ministar Zoran Lončar, dok su članovi prinudne uprave su i Željko Tanasković, Nenad Vukčević, Jaško Međedović i Ratomir Babić.

Crno-beli su u poslednje 3 godine prošli kroz izuzetno težak period, jer nisu osvojili niti jedan trofej. Ove sezone, Partizan se bori za drugu poziciju u Superligi, dok trenutno ima čak 4 boda manje od Čukaričkog i TSC-a.

 

32
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter