0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

DEKI PONUDIO OSTAVKU NAKON DEBAKLA: Stanković na ivici odlaska iz Đenove, čelnicima Sampdorije dat rok da se izjasne!

Objavljeno: 01.05.23 u 11:25

Ne ide sjajno ova sezona!

Fudbaler Fiorentine deklasirali su tim Dejana Stankovića, na svom terenu u Firenci, pa je tako Sampdorija sa pet primljenih golova samo nastavila niz užasnih rezultata ove sezone, kojoj očigledno ni nekadašnji trener Crvene zvezde nije mogao da pomogne.

On je razočaran rezultatima ponudio ostavku upravi, koja isprva nije prihvaćena, ali o svemu će se odlučivati kroz naredna 24 časa, kada će sudbina trostrukog šampiona Srbije biti poznata.

Ako sam ja problem, u redu, prihvatam to sa dostojanstvom i ponosom. Dao sam sve od sebe i ne žalim ni zbog čega, uradio bih isto i bio na istom putovanju sto puta. Ne krivite igrače, ovih 5:0 je samo na meni. Pričajmo o tome! –  rekao je popularni Deki nakon poraza.

Sampdorija je ubedljivo poslednja u Seriji A, a od sigurne zone deli ih deset bodova, što uz šest kola do kraja deluje kao nemoguća misija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter