0
Evropske lige

FOTO: Twitter/acffiorentina

JOVIĆEVE TRI ASISTENCIJE I TERZIĆEV GOL: Pet pogodaka Fiorentine za slavlje protiv Stankovićeve Sampdorije! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.23 u 20:58

„Nisu mogli da se sastave.“

Fudbaleri Fiorentine odigrali su neverovatnu utakmicu u 32. kolu Seriju A, savladavši ekipu Sampdorije rezultatom 5:0. Bitne uloge u ovom meču imali su i srpski fudbaleri Luka Jović i Aleksa Terzić, od kojih je prvi upisao čak 3 asistencije, a drugi postigao pogodak.

Fiorentina do vođstva stiže u završnici prvog poluvremena, kada u 47. minutu, Kastrovili postiže pogodak na asistenciju Biragija. Opustili su se tako domaći, pa je u nastavku usledila goleada.

Dodo je iskoristio asistenciju Luke Jovića u 62. minutu, dok je isto učinio i Dankan samo 4 minuta kasnije. Vodili su domaći sa 3:0, ali se tu nisu zaustavili, već je novi pogodak stigao u 76. minutu, kada je Kuame iskoristio šansu.

Tačku na ovaj meč postavlja srpski duo Terzić-Jović. Samo minut nakon što je Aleksa ušao na teren, Jović mu je asistirao za 5:0 i veliki debakl Stankovićeve Sampdorije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter