0
Domaći fudbal

goalkeeper Stefan Randjelovic (R) and Andrija Radulovic (L) react during the Partizan v Radnik Surdulica - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BITNA POBEDA RADNIKA U BORBI ZA OPSTANAK: Surduličani iznenadili Napredak pogotkom u nadoknadi! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.23 u 21:40

Borili su se do samog kraja.

Fudbaleri Radnika iz Surdulice savladali su ekipu Napretka u Kruševcu, u 33. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije (plej-aut) rezultatom 0:1. Gosti su odneli izuzetno bitna 3 boda u borbi za opstanak, upisavši drugu pobedu i nizu, nakon trijumfa nad Radničkim iz Niša u proteklom kolu.

Videlo se od samog starta koliko Radnik želi trijumf na ovom meču, a može se reći, da je domaće u nekoliko navrata spasao sjajni golman Vladimir Savić. Ipak, čuvar mreže Napretka, popustio je u nadoknadi vremena, gde je Andrija Radulović postigao pobednički pogodak u 91. minutu.

Posed jeste bio na strani Napretka, ali delovalo je da je Radnik konkretniji, uz napomenu da se i više puta našao u situaciji opasnoj po gol protivnika. Ovaj trijumf Surduličana, nakon dugo vremena ih je doveo van zone ispadanja, ali uz utakmicu više od pojedinih konkurenata.

Radnik će pre narednog kola igrati utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog, dok ih onda očekuje meč sa Mladosti iz Lučana.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter