0
Evropske lige

FOTO; Twitter/Borussia Dortmund

DORTMUND SE KOCKA SA TITULOM: Remizirali sa Bohumom!

Objavljeno: 29.04.23 u 09:15

Bundesliga nikad neizvesnija.

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda gostovali su sinoć od 20:30 Bohumu u okviru 30. kola nemačke Bundeslige, a rezultat je bio 1:1. Domaćin je poveo u petom minutu nakon lepog udarca Entonija Losile. Francuz je šutirao sa ivice šesnaesterca, a golman ‘milionera’ Gregor Kobel je uspeo samo prstima da dokači loptu, ali ne i da je spreči da zatrese mrežu,

Nije dugo trajalo slavlje domaćih, s obzirom na to da je Karim Adejemi izjednačio već u sedmom minutu. Centaršut sa desne strane  Sebastijana Alea tek toliko da prevari sve protivnike i da lopta stigne na drugu stativu do mladog fudbalera koji je sprovodi u nebranjenu mrežu.

Uprkos tome što su ekspresno stigli do izjednačenja, gosti do kraja nisu uspeli i da preokrenu rezultat i stignu do pobede uprkos tome što su imali 21 udarac ka protivničkom golu. Borusija je trenutno prva na tabeli Bundeslige sa 61 bodom, dva više od pratećeg Bajerna koji tek treba da odigra svoj meč protiv Herte i u slučaju pobede se vrati na vrh.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter