0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

AMERIKANAC I SRBIN GLAVNI JUNACI FENEROVOG BREJKA U ATINI: Itudis govorio o sjajnom učinku Gudurića! (FOTO)

Objavljeno: 29.04.23 u 12:20

Veliki korak ka potencijalnom iznenađenju!

Košarkaši Fenerbahčea napravili su ‘brejk’ u Atini! Turski sastav je na gostovanju, u drugoj utakmice četvrtfinalne serije Evrolige, savladao Olimpijakos rezultatom 78:82.

Fener se u Istanbul vraća sa učinkom 1:1 i imaće priliku da u ‘Ulker Areni’ iznenadi prvoplasirani tim regularnog dela prvenstva i plasira se na F4.

Utiske posle trijumfa izneo je trener kluba iz Atašehira, Dimitris Itudis. Grk je posebne reči hvale imao za Karsena Edvardsa i Marka Gudurića.

-Bili smo fantastični na skoku i čestitam svojim igračima na pobedi. Biće ovo duga serija jer igramo protiv sjajnog tima – ne prepuštaju nam mnogo prilika. Našli smo snagu da ostanemo mirni posle nervoznog starta. Borili smo se, osvajali smo lopte na skoku, stvarali smo sebi prilike za dobre šuteve. Karsen je kročio na teren i napravio ogromnu razliku. Gudurić je u nastavku preuzeo odgovornost. Nik Kalates je vodio našu igru od početka do kraja. Najdžel Hejz-Dejvis je bio odličan – rekao je grčki stručnjak i dodao: 

-Čitav tim je dao svoj doprinos. Mi smo novi tim, imamo devetoricu novih igrača u odnosu na prethodnu sezoni. Želimo da naučimo kako da igramo ovakve mečeve. Stučni štab je takođe nov. Nastavljamo da se borimo – konstatovao je Itudis. 

Naredni susret na programu je 3. maja u terminu od 19 časova i 45 minuta. 

BONUS VIDEO: 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter