0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BENTIL NIKOGA NE OSUĐUJE ZBOG TUČE U MADRIDU: „Da se to desilo nama, sigurno bi isto uradili!“

Objavljeno: 28.04.23 u 23:50

Stao bi uz svoj tim u takvoj situaciji.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet lako su savladali ekipu Zadra u prvom meču četvrtfinalne serije AdmiralBet ABA lige rezultatom 100:73. Crveno-beli su se tako našli na trijumf od polufinala regionalnog takmičenja, a svoje utiske nakon utakmice, izneo je i Ben Bentil.

Dobra utakmica, uradili smo ono što je trebalo i stigli do pobede. Iskoristili smo prednost domaćeg tima – počeo je Bentil.

Neizostavno pitanje za krilnog centra crveno-belih, bilo je oko dešavanja u Madridu, gde se utakmica između Reala i Partizana nije završila zbog tuče. Crno-beli su na kraju zasluženo pobedili i poveli sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji, ali su se suočili sa suspenzijom Matijasa Lesora i Kevina Pantera.

– To je deo igre. Da se to desilo nama, siguran sam da bismo moji saigrači i ja uradili isto. Igrači koji su učestvovali u tome su se izvinili. Sve je to u žaru borbe. To je deo igre – rekao je Bentil svestan kazni koje su izrečene:

– Znam, ali oni su uradili ono što su morali.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter