1
Domaći fudbal

Novi Sad 24.07.2022 Fudbalska utakmica Mozzart Super lige Srbije u fudbalu izmedju FK Vojvodina i FK Spartak Subotica Navijaci FK Vojvodina Stadion:Karadjordje Foto:Nenad Mihajlovic

VOJVODINA NIJE HTELA DA PRODA NAPADAČA ZA MILION EVRA: Sada ga vraćaju sa pozajmice i daju mu trogodišnji ugovor! (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.23 u 16:10

Pružiće mu priliku da se dokaže.

Prema saznanjima Telegrafa, uprava Vojvodine, odlučila je da odbije ponudu vrednu milion evra za mladog napadača Mihajla Ivanovića. Njihov plan je da sa devetnaestogodišnjim fudbalerom potpišu trogodišnji ugovor kada se na leto vrati sa pozajmice.

Ivanović je ovu sezonu proveo u Sampdoriji, gde se kroz utakmice Primavere dokazao čelnicima italijanskog kluba. Nastupio je na 24 utakmice, dok je u proseku igrao 59 minuta.

Za to vreme, srpski napadač je postigao 4 gola i isto toliko asistencija.

On je u svim generacijama bio prvi strelac ekipe, dok je prošle godine bio drugi strelac Omladinske lige Srbije. Za prvi tim Vojvodine debitovao je u sezoni 2021/22, a nema sumnje da će sada imati novu priliku da se dokaže u najkvalitetnijem takmičenju u Srbiji.

BONUS VIDEO:

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter