0
Evroliga

FOTO: KK Partizan

ŠĆEPANOVIĆ ODUŠEVLJEN: ‘Ekipa Partizana je pravljena za velike stvari!’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.23 u 16:22

Sinoćnom pobedom, Partizan je korak bliži ‘fajnal-foru’.

Košarkaši Partizana napravili su neverovatan podvig u prvoj utakmici plej-of serije Evrolige. Crno-beli su savladali Real u Madridu, zahvaljujući Kevinu Panteru koji je pogodio trojku za pobedu u poslednjoj sekundi. Izabranici Željka Obradovića slavili su rezultatom 87:89. Apsolutno svi su oduševljeni, a zadovoljstvo nije skrivao ni Vlada Šćepanović:

‘Kao prvo, plasman u Top 8 po mom mišljenju nije iznenađenje. Samo ime Željka Obradovića, roster govori o ambicijama Partizana. Ekipa je pravljena za velike stvari. Ono što je jasno i što se potvrdilo – ne pravi se sistem preko noći. Ali, ova ekipa Partizana je dokazala moć i kadra je da igra na fajnal-foru.’ – rekao je Vlada Šćepanović i potom dodao u razogvoru za ‘Lobsport’:

‘To je ključ u ovakvim serijama. Što pre zaborave, to će biti bolje za njih. Veliki je uspeh, ali zašto ne dobiti i drugu utakmicu. Igralo se na jednu loptu, očekujem da i druga bude ista takva. Real je velikan, nema opuštanja.’ – zaključio je nekadašnji trener Partizana.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter