1
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ BI VOLEO DA ANĆELOTI DOĐE U ZVEZDU: „Danas sam ja tu, ali ne znam hoću li biti 30. juna i ne mislim o tome!“

Objavljeno: 26.04.23 u 22:17

Govorio je Milojević o svom statusu na klupi.

Fudbaleri Crvene zvezde prekinuli su niz pobeda u duelu sa Partizanom, u 170. večitom derbiju, koji je završen rezultatom 0:0. Imale su obe ekipe po nekoliko šansi, ali su mreže ipak ostale netaknute, što je prokomentarisao i trener crveno-belih Miloš Milojević na konferenciji za medije.

– Bio je ovo derbi koji ne promoviše derbi, već utiče u negativnom kontekstu na njega. Mislim da bi gol na jednoj ili drugoj strani promenio dosta toga, ovako se išlo u napad da se ne primi gol, a to nije bio naš cilj, međutim, nekada ne možete da kontrolišete 15 igrača. Probali smo s izmenama, dobili dobar prodor Mitrovića i to je sve. Imali su i oni svoje šanse, čestitam im na fer i korektnoj igri. Iz jednog sadržajnog derbija, gde su obe ekipe imale svoje prilike, ostalo je 0:0, a meni je glavni utisak koliko je teško igrati ove utakmice, čak i kada nema rezultatskog značaja. Rekao sam igračima da igraju fudbal i da sam ja kriv ako izgubimo, ali to je očigledno jače od njih. Da li je to važnost, tenzija, ne znam – počeo je Milojević.

Potom je istakao da se ne bavi svojim statusom u klubu, kao i da creno-belima želi sve najbolje. Milojević je rekao da bi voleo da na klupi sedi Anćeloti, jer on garantuje titule.

– To je proces koji postoji u svakom klubu, pogotovo velikom kakav je Zvezda, da se traže bolji igrači i treneri. To znam, ali sam danas – ja na klupi. Ne znam da li ću biti tu 15. maja ili 30. juna, ne mislim o tome. Navijač sam Zvezde i želim mom klubu sve najbolje. Lično, voleo bih da na klupi sedi Anćeloti, jer on garantuje titule, a ja da sedim u loži i aplaudiram, stvarno nemam problem s tim. Bavim se onim što je danas, zbog čega nismo pobedili i kako da savladamo Čuku u nedelju, te da odigramo u kupu što bolje.

BONUS VIDEO:

2
0

1 Komentara

  1. Ljudi uspeo sam da ne gledam derbi… Probajte i vi… Neka prazne tribine derbija! I to sve dok ne prestaju da igraju bojažljivo,ziheraški , kao da imaju omču oko vrata… Onakav derbi je za sisice…. Ej duplo jača zvezda igra na „ladimud modus“. Sramota i najveći kiks sezone!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter