1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ POBEDNIKA U HUMSKOJ: Borjan sa jedne i stativa sa druge strane sprečili pogotke! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.23 u 20:27

Meč okončan bez pobednika.

Fudbaleri Partizana dočekali su ekipu Crvene zvezde u okviru 2. kola plej-ofa Superlige Srbije. Reč je o 170. večitom derbiju, koji mnogo više rezultatski znači Partizanu nego Crvenoj zvezdi.

Veliku priliku Partizan je imao u 5. minutu susreta, kada je Pantić sjajno izveo korner, a Vujačić nakon odličnog skoka loptu poslao malo pored stative.

FOTO: STARSPORT

Dosta dobar šut uputio je Rodić u 6. minutu utakmice.. Rodić je šutirao nekarakteristično desnom nogom, ali je i njegov udarac otišao pored stative.

U 10. minutu glavom je pokušao Rikardo, ali taj udarac nije stvorio prevelike probleme Milanu Borjanu. Veliku priliku imao je Pešić u 15. minutu, ali je za nekoliko stotinki zakasnio napadač Crvene zvezde.

Stiče se utisak da je u 26. minutu Fuseni Dijabate morao da postigne pogodak.. Neverovatno je probio Menig po krilu, odložio ofanzivcu Partizana, koji je užasno šutirao iznad gola.

FOTO: STARSPORT

Ubedljivo najbolja prilika viđena je u 42. minutu utakmice, kada je Katai iza leđa ostavio čitavu odbranu Partizana i potom šutirao sa svega nekoliko metara, ali je za malo bio neprecizan.

Uvodnih pet minuta drugog poluvremena bilo je vrlo statično. Viđen je jedan udarac, ali Menig je šutirao izuzetno neprecizno sa ivice kaznenog prostora.

Natho je ušao umesto povređenog Meniga i nakon svega 30 sekundi šutirao je fenomenalno, ali isprečio se neverovatni Milan Borjan, koji je ovom odbranom zaista oduševio sve. Nesumnjivo najbolji potez u dosadašnjem toku derbija.

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Bukari je imao odličnu priliku u 63. minutu utakmice, Stevanović je odbranio, ali je sudija nakon toga signalizirao ofsajd brzonogog krila Crvene zvezde.

Mogao je Partizan do ozbiljne prilike u 73. minutu utakmice, ali je Fuseni Dijabate prekomplikovao, iako je u jednom momentu imao izuzetno izglednu priliku.

U 80. minutu susreta, nakon prekida Natha, u prilici se našao Marković, Borjan je odbranio, da bi potom sudija signalizirao ofsajd. Svega pola minuta kasnije, ogromnu priliku imao je Jović, pas Dijabatea ostavio ga je samog na 11 metara od gola, ali je mladi krilni fudbaler Partizana jako loše šutirao.

Zvezda je do prednosti mogla u 86. minutu utakmice, kada je Bukari šutirao glavom nakon centaršuta Mitrovića, ali je stativa spasila Stevanovića.

Do kraja meča mreže su mirovale i ‘večiti rivali’ podelili su bodove.

1
2

1 Komentara

  1. Veliko je pitnje ko je ovde bio miljenik srece. Partizan je imao najmanje tri zicera i prosto je neverovatno kako su promaseni, tako ne bi u vazduh sve izsutirali ni amateri! Psihologija je cudo…
    Momci su se borili i na kraju opet Cergu ispustili. Sudija je bio ozbiljno cergarski navijen,otuda zuti kartoni igracima Partizana a kao da je zaboravio da ima iste kad Cergini sinovi klepaju po nogama i nosevima protivnika. Prosto neverovatno. To je velika sramota srpskog fudbala, cim se neki novi u crnom iskopili odmah za Cergu navija! Unistise srpski nesrecni fudbalskisport!
    Iznerviran sam bezveznim vracanjem lopte od strane igraca Partizana, zar zaista ne mogu da u akciji vide raspored svojih igraca.
    E, sad est o igri Cergarke…. Ovaj mec je pokazao da su nula od sampiona, da ce sa ovom igrom i timom donositi breme golova iz Evrope. Kad oni sa ovako raspalim Partizanom nisu sastavili ozbiljnu akciju u napadu,osim Kataieve sanse, to je idikator njihove jalovosti. U LS nece igrati sa svjim filijalama niti sa prepadnutim klubicima po Cergariji , bice gazeni, a ne mazeni. A novinarska gamad navigava na treci sesir,hm?. Ne verujem da su toliki srecnici…
    Nadam se da ce Partizan igrati makar u LK , da skupi koji bod, a ostali ce doziveti pomor, ukljucujuci i prehvaljenu Cergu! Danas je pokazala da je lazni prvak!

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter