0
Evroliga

FOTO: Youtube/Screenshot

EVROLIGA: Barselona i Olimpijakos odbranili domaći teren, Žalgiris bez šanse – Fenerbahče se borio! (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.23 u 23:05

Bili su ovo prvi mečevi u seriji.

Nakon što su juče odigrani susreti između Monaka i Makabija, odnosno Reala iz Madrida i Partizana, danas je nastavljena borba za F4 Evrolige. Prve duele u svojim četvrtfinalnim serijama igrali su Barselona i Žalgiris, kao i Olimpijakos i Fenerbahče.

U tim susretima, slavili su domaći timovi, jer je prvo Barselona lako izašla na kraj sa Žalgirisom rezultatom 91:69. Špansku ekipu je do trijumfa predvodio Sertač Šanli sa 17 poena, dok je Mirotić ubacio 15. Na drugoj strani, najefikasniji je bio Brazdeikis sa 14 koševa.

Srpski reprzeentativac Nikola Kalinić, igrao je oko 20 minuta, ali nije postigao niti jedan poen, već je upisao 3 asistencije i jedan skok.

Utakmica između Olimpijakosa i Fenerbahčea bila je znatno zanimljivija, a grčka ekipa slavila je sa 79:68. Njih je do trijumfa predvodio verovatno budući MVP lige Saša Vezenkov sa 19 poena, a jedan manje ubacio je Ajzea Kenan. U ekipi Fenerbahčea, Motli je postigao 15, a Pjer 13 poena.

Što se tiče srpskih košarkaša, Nemanja Bjelica je propustio utakmicu zbog povrede, a Marko Gudurić je za 26 minuta zabeležio 12 poena, 6 asistencija i 5 skokova.

Druge utakmice ovih četvrtfinalnih serija na programu su u petak.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter