1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘PANTEROV POSLEDNJI ŠUT JE SAMO VIŠNJA NA TORTI’: Lesor poručio da već sutra kreću pripreme za novi meč! (FOTO)

Objavljeno: 25.04.23 u 23:55

Velika pobeda crno-belih!

Košarkaši Partizana napravili su neverovatan podvig u prvoj utakmici plej-of serije Evrolige. Crno-beli su savladali Real u Madridu, zahvaljujući Kevinu Panteru koji je pogodio trojku za pobedu u poslednjoj sekundi. Izabranici Željka Obradovića slavili su rezultatom 87:89.

Neverovatan uspeh napravili su vicešampioni ABA lige i napravili veliki korak ka eventualnom iznenađenju i potencijalnom plasmanu na F4.

Kevin Panter je odigrao besprekoran meč sa 26 postigtnutih poena, tri skoka i šest uspešnih dodavanja. Ipak, u poslednjem napadu je pokazao zašto je lider ovog sjajnog tima. Uzeo je loptu i sačekao do poslednjeg trenutka, a onda pogodio istorijski važnu trojku.

Po završetku utakmice oglasio se Matijas Lesor. 

– Kevin Panter. Šta da kažem, sve znate. Rezultat, verujemo u njega, on zna da mu verujemo, on pogađa i pogađao je cele noći. Taj poslednji je bio „višnja na torti“. Na kraju dana, sve se svodi na tu jednu pobedu, ali moramo pobediti još dve utakmice. Proslavićemo pobedu, ali sutra nas čeka novi dan, moramo se spremati za narednu utakmicu.

 

Tokom večerašnjeg meča najveća pretnja za Partizan bio je Gabrijel Dek.

– On je odličan igrač, zato mu i veruju, dopuštaju mu da šutira, ali ostali smo zajedno, čak i kad nismo mogli da ga zaustavimo, ali nismo dopustili da napravi još neki šut na krjau

 

 

3
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter