0
Fudbal

FOTO: FK Partizan/ Miroslav Todorović

BIVŠI SAIGRAČI ZABIJE OSTALI U POTPUNO ŠOKU: ‘Nadam se da nije kao što se piše!’

Objavljeno: 25.04.23 u 17:31

Svi su ostali u čudu.

Nekadašnji fudbaler Partizana Mohamed Zabija, kidnapovan je u Libiji od strane, za sada nepoznate grupe naoružanih muškaraca, javili su mediji iz te zemlje. Vidno šokirani bili su i njegovi nekadašnji saigrači:

Šokiran sam, nadam se da nije kao što se piše i da će se sve završiti na najbolji način’ – za ‘Republiku’ rekao je Pantić, da bi potom Nikola Ninković rekao:

Fudbal season 2012-2013 Jelen Super league.Partizan v BSK Borca.Nikola Ninkovic.Beograd, 11.08.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘Iznenađen sam! Nismo iskreno imali kontakt posle Partizana, ali zaista ne mogu da verujem da se tako nešto desilo. Ne znam ništa o tome da bih komentarisao, međutim, voleo bih da se sve završi dobro po njega.

Momak je bio jako temperamentan, ali isto tako ok za druženje. Ne znam šta se desilo. Ne volim da se mešam u politiku, ali koliko znam da je bio uz Moamera Gadafija, bio je veoma blizak njegovoj porodici. Sa druge strane, zaista ne znam šta se dešava u Libiji.’ – zaključio je popularni ‘Džigi’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter