0
Fudbal
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

ŠOKANTE VESTI IZ LIBIJE: Bivši igrač Partizana kidnapovan!

Objavljeno: 25.04.23 u 15:23

Otela ga je grupa naoružanih muškaraca.

Nekadašnji fudbaler Partizana Mohamed Zabija, kidnapovan je u Libiji od strane, za sada nepoznate grupe naoružanih muškaraca, javili su mediji iz te zemlje.

– Mnogi prijatelji me pitaju da li je istinita informacija o kidnapovanju zvezde Al Itihada, Mohameda Zabije… Da, nismo u kontaktu sa njim još od četvrtka – istakao je njegov stric.

On je dres crno-belih nosio u sezoni 2012/13, ali se u Beogradu nije dugo zadržao i odigrao je svega 4 meča. Trener crno-belih tada, bio je Vladimir Vermezović, a Zabija je otpušten u januaru 2013. godine.

Stigao je ovaj napadač u Humsku kako bi pomogao crno-belima u ofanzivnom redu i činilo se da će biti pun pogodak.

Ali kako je počela sezona, Zabija nije donosio razliku u timu Partizana. Svega jedan gol na četiri utakmice i nešto što mu je odmoglo u pronalaženju forme. A to je post za vreme Ramazana. Muhamed Zabija nije želeo da se odrekne tih verskih običaja poput mnogih drugih uspešnih sportista, te je ispaštala njegova karijera.

U ne toliko prijateljskoj atmosferi je napustio Beograd. Pričalo se i pisalo da je izbačen iz stana u kojem je živeo jer crno-beli nisu plaćali kiriju, trebalo je da ode u Jagodinu na pozajmicu. Ali ništa od toga.

Nakon toga, nastavio je karijeru u Alžiru, Tunisu, a potom i u Libiji, gde nastupa od 2017. godine. Tokom karijere odigrao je i 25 mečeva za selekciju Libije.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter