0
ATP

FOTO: STARSPORT

TONI NADAL: ‘Rafa neće doći u Pariz sa dobrom pripremom, ali ako stigne do druge nedelje preuzima ulogu favorita!’

Objavljeno: 24.04.23 u 23:20

Period opravka se polako bliži kraju!

Nešto više od mesec dana deli nas od početka drugog ovosezonskog grend slema. Parižani se uveliko spremaju za finalni deo organizacije Rolan Garosa, koji startuje od 28. maja u francuskoj prestonici.

Teniser bruse formu za najveće izazove, a popularni ‘Kralj šljake‘, ali i samog Rolan Garosa, još uvek kuburi sa povredom. Oporavlja se Rafael Nadal i vredno trenira, kako bi se pripremio za nastup na omiljenom turniru.

Rafin stric i nekadašnji trener, Toni Nadal, otkrio je kako se Španac trenutno oseća i kakva su njegova očekivanja od učešća na prestižnom takmičenju.

-Rafael se oporavlja, verujem da mu malo nedostaje da se vrati takmičenju, ali nije mogao za Madrid. Ovo je turnir na kojem se raduje da igra, ali moraćemo da sačekamo još godinu – istakao je nekadašnji Rafin trener i dodao:

-Jasno je da Rafa neće doći na Rolan Garos sa dobrom pripremom, nećemo da se lažemo. Nije igrao meč od 10. januara, a ni pre Australije nije mnogo igrao. Ipak, Rafa ulazi u ritam odmah, a na grend slemu mnogo zavisi od žreba. Ako imaš sreće u prvim rundama, posle sve može da se desi. Uvek kažem – Rafa je u drugoj nedelji već favorit – zaključio je iskusni stručnjak.

BONUS VIDEO: 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter