0
Evropske lige

FOTO: Rio Ferdinand

RIO FERDINAND UGOSTIO VIDIĆA: Koji after se najviše svideo Vidiću i kako je u avionu shvatio da će na ‘Old Trafordu’ igrati za manje para nego u Rusiji! (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.23 u 14:18

Uživanje je slušati dve ovakve veličine.

Nakon što je uspeo da nagovori Vidića da napravi Instagram, Rio Ferdinand je odlučio da ga dovede u svoj podkast pod nazivom ‘FIVE’. Tokom jednog vrlo prijatnog razgovora podsetili su se brojnih anegdota iz prošlosti:

FOTO: Rio Ferdinand

‘Gledao sam kroz prozor od aviona i razmišljao sam – „Vau, ja ću igrati za Mančester junajted!“, i onda sam pomislio, pa ja sam potpisao za manje para nego što sam imao u Spartaku iz Moskve’ – nakon toga svi su prasnuli u smeh, nakon čega ga je Rio upitao koji ‘after’ nakon velikih pobeda mu je bio omiljeni:

FOTO: Rio Ferdinand

‘Mnogo njih.. Volim pab, gitara i pevač, rok muzika.. To sam ja’ – rekao je nekadašnji štoper Mančester junajteda. Nakon toga dotakli su se još jedne anegdote. Reč je o Vidićevom fizičkom izgledu po dolasku u Mančester junajted.

‘Gigs je radio jogu, Rio je išao u teretanu. Pogledao sam svoje telo, pa sam pogledao Riovo telo.. Sećaš se toga’ – rekao je Vidić, a potom se Rio ubacio: ‘Bili smo u svlačionici, Vidić je stajao i rekao: ‘Pogledaj moje telo!’ – aludirajući na to koliko je bolje Ferdinand izgledao u tom momentu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter