0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ Sevilla Fútbol Club

LUDNICA U SEVILJI: U poslednjim minutima stigli do trijumfa nad Viljarealom! (FOTO)

Objavljeno: 24.04.23 u 09:09

Sjajna Partija En Nesirija.

Fudbaleri Sevilje dočekali su Viljareal u okviru 30. kola španske La Lige i došli do pobede rezultatom 2:1 u poslednjim minutima meča zahvljajujući nebeskom skoku odličnog En Nesirija i tako nastavili sa dobrim igrama. Prvo je Rafa Mir u 34. minutu doneo vođstvo Andalužanima, da bi Pau Tores poravnao rezultat u 57.

FOTO: Twitter/ Sevilla Fútbol Club

Utakmica je bila sjajna, i jedni i drugi su imali prilike i polušanse, sve dok Jusef En Nesiri nije rešio pitanje pobednika u četvrtom minutu nadoknade. On je imao sjajan skok, poput onog kojim je svojoj reprezentaciji Maroka doneo polufinale Mundijala protiv Portugalije, matirao je Pepea Reinu i doneo pobedu timu na čijem je golu bio Marko Dmitrović.

Sevilja je sada skočila na 12. poziciju sa 38 osvojenih bodova, pobegavši od opasne zone. Viljareal je posle 30. runde na 6. mestu sa 47 bodova i do kraja sezone će se boriti za neko od mesta u evropskim takmičenjima.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter