0
Tenis

Andrey Rublev speaks during the medals ceremony at the ATP 250 Srpska Open 2023 at National Tennis Center on April 23, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs)

RUBLJOV HVALIO LAJOVIĆA: „Dušan je osoba za 10 – zaslužio je ovo!“

Objavljeno: 23.04.23 u 19:55

Lepe reči!

Srpski teniser, Dušan Lajović, pobedio je u finalu Srpska opena Andreja Rubljova sa 2:1 i tako došao do druge titule u karijeri.

Nakon meča, Rubljov je ishvalio Lajovića.

Mogu da kažem da je on osoba od deset poena, ma, 100 od deset. Veoma je lojalan. Ako nešto kaže, nikada vas neće slagati ili prevariti. Mnogo je dobar prijatelj, skroman je i iskren. Nije to samo u tenisu, već i u životu. Pričali smo dosta o raznim stvarima, on je patio i nije mu bilo lako. Baš mi je drago što je osvojio titulu kod kuće, pred porodicom, to mu je baš trebalo. Iako sam izgubio od njega u finalu ove nedelje, borio sam se do kraja, ali on je ovo zaslužio. Mnogo je propatio i sada je osvojio titulu pobedivši neke izuzetne tenisere. Stvarno je to zaslužio. – kazao je Rus.

Dusan Lajovic (R) celebrates with the trophy after winning Final match against Andrey Rublev (L) during the medals ceremony at the ATP 250 Srpska Open 2023 at National Tennis Center on April 23, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs)

 

Na pitanje da li će se i sledeće sezone vratiti u Banja Luku ukoliko turnira bude, šesti igrač odgovara.

Možete sve da očekujete! Nisam očekivao da ću doći i ove godine, ali na kraju jesam. Ne znam zašto zaslužujem ovoliku pažnju od Đorđa, ali ovo je jedan od najboljih tretmana koje imam. On ima 250 turnir i stvarno radi sjajan, sjajan posao. – zaključio je Rubljov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter